Sortieren

Válogatás és utómunka

Rendelkezünk betanított kollégákkal a kért időben az Ön által meghatározott helyen több műszakban is, vagy a saját csarnokainkban.

Firewall

Firewall / Minőségellenőrzési fal

A beszállító által legyártott alkatrészek 100%-os ellenőrzésével bebiztosítjuk, hogy az Ön üzemébe ne érkezzen rossz alkatrész. A dokumentációnk eredményeinek kiértékelésével időben lehet reagálni a hibás folyamatokra.

End of line check / sorvég ellenőrzés

A gyártási sor végén ellenőrzést végeznek a kollégáink, az iskolázás alapján dokumentálják az eredményeket és szükség szerint javítják az alkatrészeken lévő kissebb eltéréseket.

End_of_Line

Árú ellenőrzés

Az ellenőrzési rendszer kialakítása és beépítése az Önök irányítási rendszerébe. Állandósult folyamatok, egységes dokumentáció és kommunikációs útvonalak.

Warenfilter
Residenttaetig

Rezidensi feladatkörök

Szakképzett személyzet kezeli a helyszínen az Ön alkatrészeivel kapcsolatos minőségi kérdéseket. Objektíven képviseli az Önök érdekeit közvetlenül a vásárlónál.

Prozessoptimirung

Folyamat optimalizáció

A mérnöki tevékenységek kombinációjával több programot is tudunk ajánlani, amelyek rövid időn belül láthatóan feljavítják a termékeik és folyamataik minőségét úgy, hogy a végső következmény kimutatja a a vállalkozásuk állandósult illetve emelkedő hatékonyságát magasabb szinten.

Tesztvezetések

Támogatjuk Önöket az autók ellenőrzésében és fejlesztésében. Ezeket a szolgáltatásokat gyakorlott és folyamatosan iskolázott személyzettel tudjuk bebiztosítani.

Testfahrten

Szerelés / szétszerelés

A legmodernebb gyártási metódusokkal és az ISO 9001 minőségirányítási rendszer segítségével tudunk szét és összeszereléseket vállalni az elfogadott aktuális műszaki rajzok és munkafolyamatok alapján. A feladatokat elvégezzük az Ön cégében, a vevőjénél vagy a saját csarnokainkban.

Montage_Demontage
Mteriallogistik

Anyagmozgatás

Minőségbiztosítás és anyagmozgatás egy kézből. Elvégezzük az ellenőrzést és a csomagolást még mielőtt a termék a vevőhöz megérkezik. Bebiztosítjuk az elrendezést és a szállítást.

Spotrepair

Mélyedések / karosszéria javítása újrafestés nélkül

Speciálisan iskolázott személyzettel minimális költséggel végezzük a helyszínen a kissebb sérüléseket, bemélyedéseket a karosszérián újrafestés szükségessége nélkül.